Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Toscansk flæskesteg

Toscansk flæskesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
1 svinekam med svær (ca. 2 kg)
200 g.smør
5 fedhvidløg
2 tsk.tørret oregano
2 tsk.tørret basilikum
2 tsk.tørret timian
1 bdt.frisk timian
 salt
 peber
 


Opskrift:

Sværden skæres fra svinekammen, Der skæres 3 snit i svinekammen på langs gerne dybt, men ikke igennem stegen. Smør og tørrede krydderier blandes med hvidløgene. Massen puttes i snittene og evt rest smøres på sværden sammen med salt og peber. Sværden lægges på kammen og snøres med kødsnor. Stegen sættes i ovnen ved 170 g i ca 2½ time eller til stegen er mør. Stegen puttes i køleskabet natten over. Serveres med groft rugbrød og rødbeder.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (13 stemmer)

Opskriften er vist 22929 gange,
og udskrevet 516 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-04-14 21:15:54
Denne opskrift er helt fantastisk! Vi elsker simpelthen at lave steg efter denne opskrift - oftest på grillen, mums det er godt ;) Servere den altid varm med forskelligt garniture (kartofler, salat mm)


Karina  -  2014-03-21 17:30:14
Denne er bare helt FANTASTISK! Har lavet den flere gange nu, og det er en succes hver eneste gang :-) Den får helt klart 10 herfra :-) Jeg servere den dog frisk og varm med salat og en eller anden form for kartofler til, det er kun fantasien der sætter grænser.


hevi  -  2013-05-28 10:20:11
Fantastisk steg. Sværen blev knassprød, kødet superlækkert, og gæsterne glædede sig allerede til maden da de duftede stegen langt henneaf vejen:-). Serverede den varm med grillede kartofler (der fik selskab af det friske timian) og grillede grøntsager - og så snød jeg med en købebearnaise.


gosh  -  2011-02-17 17:00:13
Rigtig lækker. En sikker vinder hvis man ikke vil have en tør flæskesteg. Kan anbefales. Helt klart et 9 tal med pil op :-)


mutzh  -  2010-05-08 12:21:15
den får et 9 tal. MUMS


Anni09  -  2010-03-01 21:40:18
Vildt godt, meget mør.. lavede peberfrugt sovs til mums..Helt klart et stort 8 tal fra os.


Helle  -  2009-10-15 12:47:57
Fantastisk opskrift! Jeg synes normalt at flæskesteg er lidt tørt og kedeligt, men denne opskrift er bare rigtig god. Vi spiste den dog varm lige efter den var tilberedt. Mums!!