Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spaghetti Napolitana

Spaghetti Napolitana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
4 portioner spaghetti
0.5 rød chilipeberfrugt
1 løg
1 gulerod
1-2 stænglerblegselleri
1 bdt.persille
2 fedhvidløg
1 dl.olivenolie
1000 g.tomater
2 spsk.smør
150 g.mozzarella
 frisk basilikum
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak chilipeber, gerne med kernerne, løg, gulerod, blegselleri, persille og nogle basilikumblade fint. Svits det hele i olie uden at det tager farve. Skold og flå tomaterne (eller hvis der bruges tomater fra dåse skal de bare dryppe af) Skær tomatkødet i små terninger og kom den i gryden til de andre ingredienser. Pres hvidløgsfeddene i og krydr med salt og peber. Lad saucen koge for svag varme under låg i ca. 30 minutter. Pisk saucen med det køleskabskolde smør og bland den med friskkogt spaghetti, mozzarella skåret i små terninger og finthakket basilikumblade. Fordel retten på forvarmede tallerkener.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (36 stemmer)

Opskriften er vist 29526 gange,
og udskrevet 330 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu