Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rigatoni Al Forno

Rigatoni Al Forno, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
400 g.pasta rigatoni
1 lille blomkålshoved el. broccoli
50 g.smør
 hvedemel
7.5 dl.mælk
 muskatnød
 reven parmesan
 


Opskrift:

Kog pastaen al dente. Kog blomkål eller broccoli til den er næsten mør, hvorefter den skæres i skiver. Smelt smørret, drys mel i og rør det sammen, til det har den rette konsistens, smag til med salt, peber og muskat. Smør et ildfast fad. Læg saucen nederst, derpå et lag pasta. så blomkål eller broccoli og øverst endnu et lag sauce. Drys med parmesan. Fadet stilles i en 200° varm ovn i ca. 30 min., til den er let gylden. Serveres rygende varm.

Tilbehør:
Groft flutes med hvidløgssmør




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6904 gange,
og udskrevet 82 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Inger  -  2011-07-08 16:20:31
Rigtig god ret! Nem simpel og meget velsmagende!