Rejer i oste- og dildsauce

Rejer i oste- og dildsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.pillede rejer
 
 Sauce:
200 g.flødeost naturel
3 dl.mælk
1 dl.friskhakket dild
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
500 g.frisk pasta
1 spsk.olie
 salt til kogevandet
 
 Pynt:
 Broccoli
 
Opskrift:
Pasta : Bring vandet til pastaen i kog med olie og salt. Kom pasta og broccoli i det kogende vand og kog 3-4 minutter (se evt. kogevejledning på pastaen.) Sauce : Skær flødeosten i mindre stykker og kom den i en tykbundet gryde. Pisk mælken i lidt efter lidt. Giv blandingen et opkog og tilsæt dild. Smag til med salt og peber. Hæld rejerne i en skål. Hæld saucen over. Hæld vandet fra pastaen og server den med broccoli til den lune sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 7444 gange,
og udskrevet 172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu