Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejer i oste- og dildsauce

Rejer i oste- og dildsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
400 g.pillede rejer
 
 Sauce:
200 g.flødeost naturel
3 dl.mælk
1 dl.friskhakket dild
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
500 g.frisk pasta
1 spsk.olie
 salt til kogevandet
 
 Pynt:
 Broccoli
 


Opskrift:

Pasta : Bring vandet til pastaen i kog med olie og salt. Kom pasta og broccoli i det kogende vand og kog 3-4 minutter (se evt. kogevejledning på pastaen.) Sauce : Skær flødeosten i mindre stykker og kom den i en tykbundet gryde. Pisk mælken i lidt efter lidt. Giv blandingen et opkog og tilsæt dild. Smag til med salt og peber. Hæld rejerne i en skål. Hæld saucen over. Hæld vandet fra pastaen og server den med broccoli til den lune sauce.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6369 gange,
og udskrevet 126 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu