Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pollo alla romana

Pollo alla romana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
1 kylling i store stykker
1 dl.olivenolie
1 fedknust hvidløg
0.5 løg
10-15 kapers
1 spsk.tørret oregano
 salt
 peber
2 store tomater i tern
1 ds.flåede tomater
3 dl.hvidvin
1 peperoncino
 knust
 


Opskrift:

Skær kyllingen ud i 8 dele. Brun dem på en pande med salt og olie i ca 20 minutter under låg. Tilsæt hvidløg, kapers og løg. Peperoncino, oregano og hvidvin tilsættes. Læg låg på og lad det simre. Hæld tomater ved, bring retten i kog og lad den simre i ca 20 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11000 gange,
og udskrevet 165 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu