Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pollo alla romana

Pollo alla romana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
1 kylling i store stykker
1 dl.olivenolie
1 fedknust hvidløg
0.5 løg
10-15 kapers
1 spsk.tørret oregano
 salt
 peber
2 store tomater i tern
1 ds.flåede tomater
3 dl.hvidvin
1 peperoncino
 knust
 
Opskrift:
Skær kyllingen ud i 8 dele. Brun dem på en pande med salt og olie i ca 20 minutter under låg. Tilsæt hvidløg, kapers og løg. Peperoncino, oregano og hvidvin tilsættes. Læg låg på og lad det simre. Hæld tomater ved, bring retten i kog og lad den simre i ca 20 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12298 gange,
og udskrevet 190 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu