Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fløde Tortelini med Flødesauce

Fløde Tortelini med Flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Claus Larsen

Indsendt :





Ingredienser:
2.5 dl.fløde
 Pasta tortelini (gerne frisk)
 
 Diverse grøntsager/frugt (feks:
 Rød/grøn/gul peber i tynde skiver og Ananas i tern)
 
 Bacon eller skinke i tern/strimler
 
 Krydderi efter smag (blandes med fløden)
 
 Revet ost
 
 Stege margarine/olie
 


Opskrift:

Forkog pastaen til den er blød (1 min hvis frisk pasta).

Smør et fad i passende størrelse med stegemargarine/olie. Hæld den forkogte pasta i fadet, sammen med de ønskede grøntsager/frugter og kødet (f.eks. bacon/skinke).

Hæld Fløden over så det lige knapt dækker ingredienserne, bland evt. fløden med karry/paprika krydderi, eller hvad du nu kan li for ekstra smag.

Rør det hele lidt rundt og sæt det i forvarmet ovn, ved ca. 200 grader C.

Efter ca. 25-30 min begynder fløden at "klistre" (som alm. fløde kartofler). Drys det nu med revet ost hvis det ønskes. Lad retten varme videre til osten er gylden brun, og VIOLA ! retten er færdig

Tips:

Det er en meget fri ret, så du kan stort set bruge de ingredienser du kan li. Serveres evt. med salat eller brød, da retten især pga. fløden kan være lidt fed. Kun din fantasi sætter grænser.

PS:
Frosne grøntsager er også velegnet, og behøves ikke at tøs op før de tilsættes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 19137 gange,
og udskrevet 415 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-07-13 09:37:24
denne ret smager rigtig godt med ærter og majs i og den kan sagtens tilberedes uden ost.