Fløde Tortelini med Flødesauce

Fløde Tortelini med Flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Claus Larsen

Indsendt :     

Ingredienser:
2.5 dl.fløde
 Pasta tortelini (gerne frisk)
 
 Diverse grøntsager/frugt (feks:
 Rød/grøn/gul peber i tynde skiver og Ananas i tern)
 
 Bacon eller skinke i tern/strimler
 
 Krydderi efter smag (blandes med fløden)
 
 Revet ost
 
 Stege margarine/olie
 
Opskrift:
Forkog pastaen til den er blød (1 min hvis frisk pasta).

Smør et fad i passende størrelse med stegemargarine/olie. Hæld den forkogte pasta i fadet, sammen med de ønskede grøntsager/frugter og kødet (f.eks. bacon/skinke).

Hæld Fløden over så det lige knapt dækker ingredienserne, bland evt. fløden med karry/paprika krydderi, eller hvad du nu kan li for ekstra smag.

Rør det hele lidt rundt og sæt det i forvarmet ovn, ved ca. 200 grader C.

Efter ca. 25-30 min begynder fløden at "klistre" (som alm. fløde kartofler). Drys det nu med revet ost hvis det ønskes. Lad retten varme videre til osten er gylden brun, og VIOLA ! retten er færdig

Tips:

Det er en meget fri ret, så du kan stort set bruge de ingredienser du kan li. Serveres evt. med salat eller brød, da retten især pga. fløden kan være lidt fed. Kun din fantasi sætter grænser.

PS:
Frosne grøntsager er også velegnet, og behøves ikke at tøs op før de tilsættes.





karakterer:
Opskriften er vist 21190 gange,
og udskrevet 470 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-13 09:37:24
denne ret smager rigtig godt med ærter og majs i og den kan sagtens tilberedes uden ost.