Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet silde haj med banan og ristede løg

Grillet silde haj med banan og ristede løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj

Oprindelsesland : Japan

JapanIndsendt af : Kurtsebasse

Indsendt :




Ingredienser:
0.5 sildehaj
7 bananer
1 bøtteristede løg
1000 g.oliven
 rapsolie
 rosmarin
 salt
 peber
 


Opskrift:

Rens sildehajen men bevar hovedet fyld den med oliven og smør den ind i rapsolie og smid den på grillen.

Efter ½time krydrer du den med rosmarin salt og peber og grilles derefter 15min mere.

Mens den griller skærer du bananerne i skiver og finder de ristede løg frem. Når den er færdig med at grille spises den med banan og evt. ristede løg.

Tips:

Man kan i stedet for ristede løg bruge friske rosiner.

Sildehajbøffer kan købes online hos Fiskehuset Thisted Klik her




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (37 stemmer)

Opskriften er vist 12576 gange,
og udskrevet 150 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-09-03 13:27:29
Wow, det smager rigtig godt!


[email protected]  -  2009-06-12 15:35:38
Sildehajen (Lamna nasus) er et hvirveldyr og kan blive op til 3,5 meter lang og veje over 200 kilogram.(det kan ske den skal have lidt mere,på grillen)


Frederik T. T. Hansen  -  0000-00-00 00:00:00
WOW!!! Det smager jo fantastisk! Tak Kurtsebasse


Deffen  -  0000-00-00 00:00:00
KÆFT det smager godt! men lad vær med at bruge de friske rosiner...


Line brædder madsen  -  0000-00-00 00:00:00
Den er bare god hovedet er det bedste. skindet er sprødt og godt