Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nøddesteg Vegetarisk

Nøddesteg Vegetarisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Nøddesteg Vegetarisk, billede 4 Nøddesteg Vegetarisk, billede 1 Nøddesteg Vegetarisk, billede 2 Nøddesteg Vegetarisk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
60 g.rasp
100 g.cornflakes (knuses i foodprocessor)
5 dl.sojamælk (eller vand)
 
100 g.hasselnødder (males i foodprocessor)
100 g.valnødder (males i foodprocessor)
1 stort løg hakkes
2 spsk.sojasovs (Kavli China soya)
1 dl.revet selleri
2 tsk.salt
 peber
 


Opskrift:

Rasp og cornflakes opblødes i sojamælken.

Derefter tilsættes de malede nødder, løg, sojasovs, selleri, salt og peber. Alt blandes til en grødagtig fars. Ekstra væske kan tilsættes hvis farsen er for stiv.

Farsen kommes over i et ildfast fad og bages i ovnen 1 time ved 175 grader C. alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 54210 gange,
og udskrevet 1684 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pia Kronborg  -  2018-10-02 14:03:12
Er den fryseegnet?


Søren  -  2010-12-24 17:37:21
Knoldselleri skal der til og æbler , svedsker og så en rå rødbedesalat til. Mums og ja det smager godt koldt også.


  -  2010-07-26 23:12:37
Er det rod- eller bladselleri?


Mille  -  2009-01-02 18:11:28
hvad kan foreslås at servere det til?


Cille  -  2008-03-01 18:50:59
Også virkelig lækker som pålæg på rugbrød dagen efter. Vi lavede en stor portion og frøs noget af den ned i små skåle. Når vi så mangler pålæg, tager vi en op.


Denseren  -  2007-09-13 14:33:18
Virkelig velsmagende. Laver man en salat og evt, som da jeg prøvede opskriften, ovnbagte 'toppe' af kartoffelmos dækker det fint et 'dybt', ikke tungt, mættende måltid for 4pers.