Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejer a india

Rejer a india, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lone berg

Indsendt :





Ingredienser:
2 peberfrugter
2 glaschampioner
300 g.frosne rejer
 flydende oliemagarine
 karry
 paprika
 salt
 peber
 mælk
 hvedemel
 


Opskrift:

Peberfrugterne renses og skæres i fine stykker. Væden fra glassene med championerne hældes fra. Kom flydende oliemagarine i en gryde, tilsæt peberfrugterne, svitses i gryden ca. 5 min. tilsæt championerne. Efter ca. 4-5 min hældes peberfrugterne og championerne i en lille glasskål.

Lav en opbagt sovs af oliemagarine, karry, mel og mælk. Sovsen konsistens skal være tyk. smag til med paprika, salt og peber. Tilsæt peberfrugterne/championerne varmes godt igennem. Herefter tilsættes de frosne rejer. Varmes igennem ( SOVSEN MÅ IKKE KOGE )

Serveres med det samme.

Tips:

Tilbehør:
Ris, salat og flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5097 gange,
og udskrevet 80 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu