Hygge wok
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : LIli S Indsendt : Red : |
|
|
Risen koges efter anvisningen på pakken.
Wokken varmes og lidt olie hældes i, der krydres i olien med ens favorit krydderier. Kødet gennemsteges og tages op. Løg og hvidløg gylden steges og tilsættes. Peberfrugter, agurk og champions steges kort (må ikke blive bløde). Tages af wokken. Frisk både olie og krydderier op, og steg så risene. Hæld nu både kød og grønsager i. Lad det hele simmer i ca. 5 min. og hæld så fløden i. Når det så har simmeret og det hele ligner en klumpet grød, så sæt lidt kulør på det med sovsekulør. Skal være lysbrun. Serveres i små portionsskåle. Tips: Man kan også bruge andre grønsager og anden fjerkræskød. Det er helt op til ens egen smag. Nogle gange tilsætter jeg skinke eller jalãpenos. Det er en lidt ala: hvad har jeg ret. |
|
Opskriften er vist 16800 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne