Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hygge wok

Hygge wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingestrimler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : LIli S

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.kyllingekød i strimler
1 poseløse ris
0.5 hakket løg
2 hakkede fede hvidløg
2.5 dl.piskefløde
2 peberfrugter 1 rød og en grøn snittet i tern
250 g.champions (Friske eller glas dog i skiver)
0.5 agurk i små tern
 
 Olie (Helst oliven)
 sovsekulør
 


Opskrift:

Risen koges efter anvisningen på pakken.

Wokken varmes og lidt olie hældes i, der krydres i olien med ens favorit krydderier. Kødet gennemsteges og tages op.

Løg og hvidløg gylden steges og tilsættes. Peberfrugter, agurk og champions steges kort (må ikke blive bløde). Tages af wokken.

Frisk både olie og krydderier op, og steg så risene. Hæld nu både kød og grønsager i. Lad det hele simmer i ca. 5 min. og hæld så fløden i.

Når det så har simmeret og det hele ligner en klumpet grød, så sæt lidt kulør på det med sovsekulør. Skal være lysbrun.

Serveres i små portionsskåle.

Tips:

Man kan også bruge andre grønsager og anden fjerkræskød.

Det er helt op til ens egen smag. Nogle gange tilsætter jeg skinke eller jalãpenos... Det er en lidt ala: hvad har jeg ret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14603 gange,
og udskrevet 277 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu