Empanadas 02

Empanadas 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
50 g.gær
2 spsk.olie
0.5 tsk.salt
3 dl.lunkent
2 dl.fuldkornsmel
6 dl.alm. hvedemel
 
 Fyld:
200 g.oksekød
1 spsk.olie
1 hakket hvidløg
1 rød peber i tern
1 dl.tomatpuré
0.5 tsk.salt
0.5 finhakket chili
1 finhakket fed hvidløg
 
Opskrift:
Dej:
Smuldr gæret ned i vandet. Tilsæt derefter de øvrige ingredienser fra gærdejen MEN GEM LIDT AF MELET. Ælt det med en håndmikser, til dejen ikke klister. Del dejen i otte lige store stykker.

FYLD:
Kød, olie og løg svitses i en gryde til kødet er gråt ca. fem min. De øvrige ingredienser tilsættes. Lad fyldet koge igennem før det hældes op på en tallerken og sættes til afkøling.

Fordel fyldet på de otte dej stykker, således at den ene halvdel kan foldes over den anden. til sidst pensles "halvmånerne" med sammen pisket æg. Sæt brødene i ovnen og tænd den på 225 grader C og lad dem bage i 25 minutter.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Empanadas

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (15 stemmer)

Opskriften er vist 20074 gange,
og udskrevet 716 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

mig  -  0000-00-00 00:00:00
den er mums