Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bøf a la Ulla

Bøf a la Ulla, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bøf a la Ulla, billede 4 Bøf a la Ulla, billede 1 Bøf a la Ulla, billede 2 Bøf a la Ulla, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket magert oksekød
2 spsk.margarine
 salt
 peber
 
4 rødløg
 Vand
4 tsk.sennep
 
1000 g.kartofler
 


Opskrift:

Steg bøffen hurtigt brun på begge sidder med lidt fedtstof på en stegepande. Smag til med salt og peber.

Skær løget i bladtynde skiver. Steg dem efter bøffen tilsæt lidt vand og kog løget mørt, smag til med sennep.

Server bøffen til kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (73 stemmer)

Opskriften er vist 81011 gange,
og udskrevet 465 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hale3333  -  2013-09-23 17:50:24
Til madlavning: Glem alt andet fedstof end smør (økologisk) og olivenolie (økologisk). Begge dele er "gode" fedstoffer, som hvor mærkeligt det end lyder, er med til at øge fedtforbrændingen. Margarine er p.g.a. indholdet af raffinerede planteolier nærmest gift for organismen.


tulle999  -  2013-01-28 08:35:10
Hej, jeg kæmper med spiseforstyrrelse og vil rigtig gerne finde en måde at lave god mad på som ikke feder men der imod mætter og giver det næring som man har brug for. Denne opskrift er den bedste jeg har kunne finde med fedt fattig bøffer, m en stadig synes jeg at det er meget fedtstof. Er der nogen som har en god opskrift til en som mig?


bent  -  2011-12-30 09:09:03
Fedt fattigt. javel så bruger man ikke smør eller oliven olie, men en olie fra raps eller solsikkeolie. Bruger man smør alene bruner det hurtigere eller man brænder kødet af, margarine har samme evne og sprøjter lige så meget som smør på grund af vandindholdet. Man bruger smør eller margarine sammen med olie for at få en højre temperatur. så det har ikke noget med at forbrænde fedtstoffet hurtigere


Sandra  -  2011-09-15 16:01:47
Lidt vildt en 1kg kartofler synes jeg til 500 gr kød,jeg gør gerne det at jeg regner med ca 100-150gr kartofler pr pers


Melissa  -  2007-11-08 16:23:06
jeg vil mene at i stedet for at fjerne smøret, så bruge olie & derimod servere bøffen med en skål salat


Tanja  -  2007-05-27 10:52:55
Brug en pande der ikke behøver fedtstof. Men husk vi skal have lidt fedstof for at motoren kan køre


Bjarne  -  2007-02-27 20:00:35
Diana klem olivenolie hvis det skal være fedtfattigt for er den ikke, så skal du købe noget andet olie


jordan  -  2007-01-29 16:07:14
til Diana..nye undersøgelser viser at man sagtens kan bruge fedstoffer til stegning uden at det feder,man skal jo så bare huske at kødet skal tages af panden når det er færdigt.Grunden til at fedtet forsvinder er simpelthen fordi at det fordamper, sætter sig i emhætte samt tøj. Det andet er en skrøne


Diana  -  0000-00-00 00:00:00
SMØR....hvis det skal være fedtfattigt skal man hverken bruge margarine eller smør.....så bruger man sørme meget lidt olivenolie.


Eva  -  0000-00-00 00:00:00
Skift Margarinen ud med smør, du forbrænder nemmere smør