Strudsesteaks med rispilaf

Strudsesteaks med rispilaf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 strudsesteaks
10 g.smør
1 tsk.olie
0.5 tsk.salt
 peber
300 g.Savoykål i strimler
3 spsk.rosiner
 
 Rispilaf:
1 løg
1-2 fedhvidløg
0.5 grøn peberfrugt
1 gulerod
2 kartofler
1.5 spsk.olie
1 tsk.Sel de vie Masala krydderi
3 dl.basmatiris
7 dl.vand
0.5 tsk.salt
1.5 dl.yoghurt naturel
10 cm.agurk i tern
 
Opskrift:
Grønsagerne til rispilaffen skæres i mindre stykker. Svitses i olie i en gryde. Massala og ris svitses med. Vand og salt hældes i og risen koger i ca. 10 min. og står herefter og trækker i 10 min.

Strudsesteakene brunes i smør og olie på panden, drysses med salt og peber og steger videre ved jævn varme 2-3 min. på hver side. Savojkålen lynsteges på panden og rosinerne drysses over. Strudsesteakene lægges ovenpå kålen.

Yoghurten blandes med agurk og serveres til rispilaffen.

Serveres med groft flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 6366 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
7 dl vand er for meget. Nøjes med 5 dl. I stedet for blot yoghurt med agurk, find da en god opskrift på tzaziki og server den til retten sammen med groft brød.