Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Honningkage

Honningkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 2 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Honningkage, billede 4 Honningkage, billede 1 Honningkage, billede 2 Honningkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 Appelsiner, skallen heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Ymer naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Hjortetaksalt
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Honning og sukker varmes til det flyder og afkøles.

De sammenpiskede æg tilsættes, krydderier og appelsinskal kommes i. Piskefløde blandes med ymer og kommes i. Chokoladen skæres i småstykker, blandes med mel og hjortetaksalt og tilsættes.

Dejen hældes i 2 sandkageforme (den vokser til det dobbelte).

Bages ved 175 grader C. alm. ovn, i 45 minutter – 1 time. Prøv med en strikkepind.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 26904 gange,
og udskrevet 317 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorthe Rozalia  -  2010-12-13 13:46:40
Lækker honningkage og meget nem at bage. Det var første gang jeg bagte honningkage og det var til mit arbejde og der bliver spurgt efter opskriften. Jeg brugte i øvrigt tynd Akacie honning og pyntede med hvid, grøn og rød glasur.