Honningkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 2 stk.
Ingredienser:
500 gram Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Hjortetaksalt
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 21993 (5236 kcal)
KJ pr. stk. 10996 (2618 kcal)
Vægt ialt 1642 gram
Vægt pr. stk. 821 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1339 KJ (318 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 59.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)