Jordbærskum

Jordbærskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Jordbærskum, billede 4 Jordbærskum, billede 1 Jordbærskum, billede 2 Jordbærskum, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Tag lidt jordbær fra til pynt, og skær dem i halve. Skær resten i små stykker.

Pisk fløden til skum, og pisk flormelis og vanillesukker i.

Vend derefter de små stykker jordbær i.

Fordel jordbærskummet i portionsglas. Pynt med halve jordbær, vafler, orangestænger eller hvad du ny synes passer til.





karakterer:
Opskriften er vist 26603 gange,
og udskrevet 297 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4585 (1091 kcal)
KJ pr. Pers. 1146 (272 kcal)
Vægt ialt 594 gram
Vægt pr. Pers. 148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 772 KJ (183 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 16.3 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu