Jordbærskum næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 4585 (1091 kcal)
KJ pr. Pers. 1146 (272 kcal)
Vægt ialt 594 gram
Vægt pr. Pers. 148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 772 KJ (183 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 16.3 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)