Kommentarer
karen margreth - 2014-05-15 20:09:49 En meget dårlig opskrift. Der er alt for meget mel. jeg har fulgt opskriften til punkt og prikken. Dog har jeg ikke brugt den mængde mel, som I anbefalede.
Ditte - 2012-05-03 17:45:01 Der er alt for meget vand i opskriften!
Improv. - 2012-04-19 16:44:49 evt. rist 10 kardemommekapsler i en lille kasserolle og kom 50 g. akacie honning på, fjern gryden fra varmen og fjern kapslerne når honningen er kølet lidt af, -tilsæt den varme aromatiske honning til væske blandingen i stedet for flormelis og stødt kardemomme for en mere aromatisk hvede ; )
bageglad - 2009-05-07 12:25:15 De ser gode ud.
Jeg skal bage til hele familien i aften og har valgt denne opskrift.
Jeg vil følge jeres og putte mindre salt i, starte med at smuldre gæren i, og så smelter jeg også smøret tror jeg.
- 2008-04-16 20:52:42 Gæret skal blandes med det lunkne vand, og DERNÆST skal resten blandes i. Det må da være en selvfølge.
Per - 2008-04-15 11:32:39 Jeg ville nøjes med at lave 12 boller og sætte dem i en bradepande på ca. 23x33 cm. så kommer de til at blive firkantede, og ligner bedre hveder.
Pernille - 2008-04-13 15:24:41 for meget salt men ellers er de rigtige gode og dejen er let at arbejde med! De smager også godt som boller!
Per - 0000-00-00 00:00:00 Dejen ville ikke rigtig gå igang med at hæve, en anden gang vil jeg smelte smørret, og røre vandet heri, dernæst smuldres gæren i væsken og røres ud sammen med salt og sukker, ægget kan evt også udrøres i væsken
|