Hveder med kardemomme næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
10 gram Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Gær, frisk
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Kardemomme, stødt
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 12627 (3006 kcal)
KJ pr. stk. 631 (150 kcal)
Vægt ialt 1105 gram
Vægt pr. stk. 55 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1142 KJ (272 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 46.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)