Kommentarer
kenneth jönsson - 2017-03-06 15:26:19 jeg har lige bagt dem og de er bare kanon gode hele året
Helle - 2016-11-20 12:02:57 Kan man ikke bruge noget andet end kardemomme fleks kanel, er allergisk overfor kardemomme. 😏
Birthe - 2015-12-29 14:10:06 Dejlige boller. Kan spises året rundt så det er ikke bare juleboller
Jeg bruger ofte opskrifter fra Alletiders Kogebog
- 2015-11-30 03:36:34 Skal smøret smeltes ?
- 2011-12-29 12:11:08 Jeg har lavet de her Juleboller i flere år både til jul, fødselsdage mm.
De bliver alt for hurtige spist ;O)
Jeg kommer dem også i fryseren, så er de lige til at tage op og varme dem i 5 min på små 150 grader.
- 2011-12-08 21:05:26 De er lette at lave og smager skønt - virker dog ret fedtede, men det er jo kun jul en gang om året!
Louise - 2011-10-06 09:46:30 Tror da vidst jeg skal have prøvet denne opskrift =o)
Victoria - 2010-12-16 20:02:43 Har lige lavet bollerne igår og alle er vilde med dem, de er et stort hit, især med kardemommen i :)
Thea - 2009-12-16 15:10:45 Hej! Jeg har lige sat dejen til at hæve. Syntes der er lidt for meget smør i, men ellers smager dejen helt vildt godt :D (Ved godt at man ikke må spise dej med rå æg i, men en lille smugle, gør ikke nogen forskel...) Havde desværre ikke noget kardemomme, så jeg puttede knuste nelliker og knust ingefær i, og det ser ud til at det bliver godt!
- 2009-12-09 18:57:05 kan de fryses?
Nina - 2009-12-07 11:34:08 Salten skal i samtidig med mælk, gær og sukker det er er med til at gæren er nemmere at opløse
Marleen - 2009-11-21 13:41:19 Hvornår skal salten i?
AL - pige - 2006-12-06 21:23:25 skal have dem med på job i morgen. JEg er sikker på at de alle vil elske dem...
Frederikke - 0000-00-00 00:00:00 jeg sydens ike der skulle have været marsinpan i ??
Bettina - 0000-00-00 00:00:00 Disse boller er bare fantastiske. Alle elsker dem.
oline1 - 0000-00-00 00:00:00 en rigtigt dejlig opskrift ,
|