Gammeldags juleboller med marcipan næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
  Dej:
375 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.25 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Gær, frisk
5 tsk. Kardemomme, stødt
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Marcipanmasse:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
125 gram Ren rå marcipan
   
  Glasur:
350 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Hasselnøddeflager
   
Energi:
KJ total 34913 (8312 kcal)
KJ pr. stk. 1745 (415 kcal)
Vægt ialt 1994 gram
Vægt pr. stk. 99 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1750 KJ (416 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 23.4 gram
Kulhydrat 48.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)