Sprængt and i druer

Sprængt and i druer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - And hel

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 frilands and kogt i 2 timer
6 dl.hønsebouillon
50 g.smør
2 dl.tør hvidvin
1 spsk.Maizena
300 g.vindruer
1 peberfrugt
 
Opskrift:
Flækkede udkernede druer og skivede peberfrugter brunes på panden og tages op med en hulske. Panden koges af med bouillon. Hvidvin røres med Maizena og sovsen jævnes hermed evt. lidt kulør. Partér anden eller skær kødet fra (skindet skæres også fra) og anret den i et ovnfast fad. Hæld druer, peberfrugt og sovs over. Varmes i ovn ved 170 gr. i ca. 15 min.

Serveres i fadet med stegte kartoffelbåde til.

Stegte kartoffelbåde:
Skræl 6 store kartofler og del dem i både. Varm 3 spsk. vindruekerneolie op og rist bådene ved svag varme i ca. 10 min. tilsæt 3 spsk. honning og rist kartoflerne til de er smukt gyldne. Drys med lidt salt.





karakterer:
Opskriften er vist 8602 gange,
og udskrevet 187 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-23 20:57:57
Hvorfor i alverden kalder I denne ret for SPRÆNGT and - der står intet om, at anden skal sprænges, eller hvordan. Hvor meget salt, sukker, andet? hvor længe?