Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprængt and i druer

Sprængt and i druer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Ænder - And hel

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
1 frilands and kogt i 2 timer
6 dl.hønsebouillon
50 g.smør
2 dl.tør hvidvin
1 spsk.Maizena
300 g.vindruer
1 peberfrugt
 


Opskrift:

Flækkede udkernede druer og skivede peberfrugter brunes på panden og tages op med en hulske. Panden koges af med bouillon. Hvidvin røres med Maizena og sovsen jævnes hermed evt. lidt kulør. Partér anden eller skær kødet fra(skindet skæres også fra)og anret den i et ovnfast fad. Hæld druer, peberfrugt og sovs over. Varmes i ovn ved 170 gr. i ca. 15 min.

Serveres i fadet med stegte kartoffelbåde til.

Stegte kartoffelbåde:
Skræl 6 store kartofler og del dem i både. Varm 3 spsk. vindruekerneolie op og rist bådene ved svag varme i ca. 10 min. tilsæt 3 spsk. honning og rist kartoflerne til de er smukt gyldne. Drys med lidt salt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (12 stemmer)

Opskriften er vist 6560 gange,
og udskrevet 128 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bente  -  2009-05-23 20:57:57
Hvorfor i alverden kalder I denne ret for SPRÆNGT and - der står intet om, at anden skal sprænges, eller hvordan. Hvor meget salt, sukker, andet? hvor længe?