Fynboens favoritand

Fynboens favoritand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - And hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :     

Ingredienser:
1 and
3 appelsiner
2 dl.hvidvin
0.5 dl.barbecuesauce
 
Opskrift:
Anden rengøres. Der laves en marinade af hvidvin, saft fra 1 appelsin og ½ dl barbecuesauce. Anden smøres ind i marinaden, hvorefter den trækker i ½ time.

Appelsinerne skælles og lægges ind i anden sammen med 1 dl hvidvin. Anden lægges på en rist med en bradepande under og steges ved 120 gr. med brystet nedad de første 2 timer, hvorefter den vendes og steger videre i ca. 3 timer. Der pensles med marinaden hver ½ time.

Serveres med råstegte kartofler med hvidløg og salat og flute.





karakterer:
Opskriften er vist 10003 gange,
og udskrevet 207 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu