Kronhjort med fyld
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortebov Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : woodman Indsendt : Red : |
|
|
Krondyr flanken ( skulderbladet ) udbenes og den steg der er kommet frem rulles og snøres omkring fyldet.
Fyld: Løg i fine tern og champions som er blendet, denne blanding ristes på panden og smages til med timian samt salt og peber. Stegen sættes i en kold ovn som sættes til 180 grader ca. 0,5 l bouillon hældes ved (evt. 2 bouillontern + vand) efter 2 timer tages kødet ud og hviler i 20 min under sølvpapir medens du laver sovsen af den sky der er kommet fra stegen koges op jævnes med en smørbolle. Serveres med en hjemmelavet kartoffelmos |
|
Opskriften er vist 20089 gange,
og udskrevet 457 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne