Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kronhjort med fyld

Kronhjort med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortebov

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : woodman

Indsendt :





Ingredienser:
 krondyrflanke
 løg
 champions eller kantareller
 timian (frisk eller tørret)
 fløde til sovsen
 


Opskrift:

Krondyr flanken ( skulderbladet ) udbenes og den steg der er kommet frem rulles og snøres omkring fyldet.

Fyld: Løg i fine tern og champions som er blendet, denne blanding ristes på panden og smages til med timian samt salt og peber.

Stegen sættes i en kold ovn som sættes til 180 grader ca. 0,5 l bouillon hældes ved (evt. 2 bouillontern + vand) efter 2 timer tages kødet ud og hviler i 20 min under sølvpapir medens du laver sovsen af den sky der er kommet fra stegen koges op jævnes med en smørbolle.

Serveres med en hjemmelavet kartoffelmos




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 17441 gange,
og udskrevet 388 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu