Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Andesteg med Tranebær og squash

Andesteg med Tranebær og squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Ænder - And hel

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
1 and
200 g.tranebær
4 spsk.blommemarmelade
1 dl.friskpresset appelsinsaft
2 dl.piskefløde
 vand
 andesky fra stegepanden
 Maizenamel
2 squash
2-3 spsk.Høng Himmelblå
2 dl.fløde
 smør
 salt
 peber
 


Opskrift:

Anden deles lige over og begge dele lægges i en bradepande. Man kan også stege den hel, men på denne måde får man mere sprødt skind. Sættes i ovnen ved 150 gr. Når den har stegt i ca. 1 time smøres blommemarmeladen ud over anden. Tranebærrene hældes over sammen med appelsinsaft og lidt vand. Pas på at det som løber ned fra anden ikke steger fast i bunden af bradepanden. Steges yderligere i 2-2½ time. Når den så er stegt færdig hældes stegeskyen i en gryde og man lader det stå lidt, til fedtet stiger til toppen. Skum fedtet af og kassér det, resten sigtes og jævnes med maizena rørt ud i vand. Det koges lidt og smages til med salt og peber.

Squashene skæres i stave på ca. 5 cm. Smørret smeltes i en gryde og squashene dampes. Osten tilsættes sammen med fløden og det koger et par min. til squashen er mør. Der må gerne være lidt bid i dem.

Serveres med kogte kartofler, der er ristet på en pande i smør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15028 gange,
og udskrevet 409 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu