Hvalebøf al la faroesa

Hvalebøf al la faroesa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Hval - Hvaler

Oprindelsesland : Færøerne

FærøerneIndsendt af : Terji

Indsendt :

Ingredienser:
1000 g.hvalkød
1000 g.aspargeskartofler
3-4 løg
 godt med smør eller margarine
 
Opskrift:
Steg hvalkødet med høj varme ca.5-10min. og så i ovnen med 150 grader i mens du koger kartoflerne ca. 15-20 min og så steger dem på panden med groft salt så steger du løget med rigeligt smør

Tips:

kan godt have salat med og bearnaisesauce eller brunsauce med


karakterer:
Opskriften er vist 12467 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (68 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

ulrik  -  2008-05-25 14:33:12
den er super :)

ALLAN  -  0000-00-00 00:00:00
Den er simpel, hurtig at lave og den er god

Jan  -  0000-00-00 00:00:00
Den er PERFEKT