Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nye skidne æg

Nye skidne æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Højtid: Påske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Nye skidne æg, billede 4 Nye skidne æg, billede 1 Nye skidne æg, billede 2 Nye skidne æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Sauce:
2 spsk. Sennepsfrø¸ gule
2 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Kvark 1% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
150 gram Rejer uden skal, kogte
   


Opskrift:

Æggene koges, pilles og halveres eller skives.

Arranger æggene på et serveringsfad.

Sennepssauce:
I en lille gryde med vand koges sennepsfrøene i to minutter. Lad dem dryppe af i en fintmasket sigte. Nu vil de være sprøde som æggene i kaviar og smage som mild sennep.

Kom creme fraiche i en røreskål, smag til med sennep, salt og peber. Bland sennepsfrøene i. Fordel saucen over æggene og drys med rejer.

Hertil ristet rugbrød

Tips:

Sennepsfrø kan købes på apoteket.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Skidne æg



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 66866 gange,
og udskrevet 654 gange.


Energi:
KJ total 3797 (904 kcal)
KJ pr. Pers. 632 (150 kcal)
Vægt ialt 1025 gram
Vægt pr. Pers. 170 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 370 KJ (88 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 1.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu