Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk ovnstegt svinemørbrad

Italiensk ovnstegt svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Italiensk ovnstegt svinemørbrad, billede 4 Italiensk ovnstegt svinemørbrad, billede 1 Italiensk ovnstegt svinemørbrad, billede 2 Italiensk ovnstegt svinemørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
15 bladefrisk salvie
3 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
 salt
 peber
3 dl.æblecider
1 spsk.koncentreret tomatpuré
3 dl.vand
 brun saucejævner
 
 Mos:
750 g.bagekartofler
 vand
25 g.reven parmesanost
1 dl.skummetmælk
 salt
 peber
400 g.broccoli
 


Opskrift:

Snit salvie, pil og hak hvidløg, bland med olie, salt og peber. Gnid de afpudsede mørbrad med krydderolien. Læg dem i en tefal bradepande og brun under grill i ovnen på næstøverste rille ved 275 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter.

Rør cider, tomatpuré og vand sammen og hæld det ved kødet, som steger videre midt i ovnen ca. 30 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. Tag ud og lad trække 20 minutter tildækket med folie og et viskestykke.

Si skyen over i en gryde, bring i kog. Jævn med sovsejævner. Smag til med salt og peber. Kog kartoflerne uden salt i 20 min. under låg. Hæld vandet over broccolien, delt i buketter. Kog i 5 min. - tilsat lidt salt. Pisk kartoflerne til mos. Pisk ost og mælk i og smag til.

Server med skysauce og broccoli.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (18 stemmer)

Opskriften er vist 139629 gange,
og udskrevet 2756 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-02-09 11:40:41
Synes det er rimelig vigtigt at det er friske krydderurter, og retten smager bare skønt med små nye kartofler :D Skøn ret ! Broccoli er ikke lige min smag men prøv andre salater, det er lige så godt :P


Vibeke Nielsen  -  2008-10-13 19:51:19
Dejlig mørbrad men... saucen mangler lidt krydderi, har selv tænkt at komme en lille krydderbuket ved med salvia og hvidløg og?? næste gang. Kartoffelmos uden parmesan og broccoli fint tilbehør.


Dino  -  2007-02-09 21:44:17
Den er netop afprøvet på et hold gæster... og det smager bare rigtig lækkert.. (dog med anden tilbehør)...!