Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidløgsmarinerede rejer

Hvidløgsmarinerede rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hvidløgsmarinerede rejer, billede 4 Hvidløgsmarinerede rejer, billede 1 Hvidløgsmarinerede rejer, billede 2 Hvidløgsmarinerede rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Tigerrejer med skal, rå 100 g. tigerrejer med skal giver 84 g. tigerrejer uden skal og 16 g. skaller
5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Kog 1 liter vand med lidt salt. Kog rejerne i vandet til de bliver lyserøde. Lad rejerne afdryppe, skyl dem i koldt vand og pil dem. Læg dem i en skål.

Rør en marinade af olivenolie, citron, hakket persille og presset hvidløg. Hæld marinaden over rejerne og stil dem køligt (men ikke i køleskab) i mindst 30 min.

Bag et godt brød til.

Portionsanrettes, og pyntes af.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (24 stemmer)

Opskriften er vist 214171 gange,
og udskrevet 4539 gange.


Energi:
KJ total 3388 (806 kcal)
KJ pr. Pers. 1694 (403 kcal)
Vægt ialt 293 gram
Vægt pr. Pers. 146 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1156 KJ (275 kcal)
Protein 13.8 gram
Fedt 24.2 gram
Kulhydrat 1.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-03-18 19:20:20
super opskrift, men efter min smag gerne mere citron, da hvidløgen ellers vil dominere smagen for meget.


Per  -  2009-12-18 06:56:43
Mener salaten er en købt blandet salat, mener de kalder den for napolisalat, men det er ikke meget vigtigt at det lige er den.


Per  -  2009-03-28 13:07:11
Vi kalder brødet for brødstænger, det er kohberg som fremstillede dem men vi har ikke kunnet finde dem i butikkerne på det sidste.


Jacob  -  2009-03-28 12:19:53
Hvad er det for et brød der er på billed? har ledt efter opskriften på lige præcis det brød, i mange år, men har endnu ikke fundet den.


Ulla Andersen  -  2008-03-22 12:32:28
Mangler salt & peber. Ellers god