Hvidløgsmarinerede tigerrejer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
200 gram Tigerrejer med skal, rå 100 g. tigerrejer med skal giver 84 g. tigerrejer uden skal og 16 g. skaller
5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 3388 (806 kcal)
KJ pr. Pers. 1694 (403 kcal)
Vægt ialt 293 gram
Vægt pr. Pers. 146 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1156 KJ (275 kcal)
Protein 13.8 gram
Fedt 24.2 gram
Kulhydrat 1.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)