Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Helleflynder bonne fame champignon og løg

Helleflynder bonne fame champignon og løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Helleflynder bonne fame champignon og løg, billede 4 Helleflynder bonne fame champignon og løg, billede 1 Helleflynder bonne fame champignon og løg, billede 2 Helleflynder bonne fame champignon og løg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Helleflynderfilet
   
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1.5 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Holandaise:
0.25 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
8 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
800 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber. hvid
0.5 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   


Opskrift:

Fisken deles i portionsstykker, den kan evt. foldes hvis det er tynd filet. Skær champignongerne i skiver og hak løget fint.

Gnid evt. panden med lidt smør og læg så champignon og løg heri. Læg fisken herpå og hæld hvidvin ved. Damp fisken i ca. 9 minutter.

Tag fisken af og læg den i et ildfast fad eller ildfaste tallerkner. Hæld 1 dl. piskefløde på panden og kog godt igennem. Jævnes med melbolle.

Hollandaise:
Æggeblommer, hvidvin og vand piskes til cremekonsistens over svag varme. Tages fra varmen.

Smelt smørret og lad det køle af.

Tilsæt det smeltede afkølede smør,(uden valle) og pisk det lidt af gangen i æggemassen. Smag til med salt og peber, samt fond fra den ret der laves til.

De 2 saucer blandes og hakket persille tilsættes. Saucen lægges over fisken som sættes i ovnen undder grill ved 250 grader c i små 5 minutter til den har fået lidt farve.

Serveres med fleuron.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4916 gange,
og udskrevet 32 gange.


Energi:
KJ total 31704 (7548 kcal)
KJ pr. Pers. 7926 (1887 kcal)
Vægt ialt 2515 gram
Vægt pr. Pers. 628 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1260 KJ (300 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 29.3 gram
Kulhydrat 1.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lene  -  0000-00-00 00:00:00
lækker ret med god smag