Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksekød i peberrodssauce

Oksekød i peberrodssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Oksekød i peberrodssauce, billede 4 Oksekød i peberrodssauce, billede 1 Oksekød i peberrodssauce, billede 2 Oksekød i peberrodssauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 g.oksebryst
 vand
 peberkorn
 
2 løg
4 gulerødder
300 g.selleri
 
1 spsk.hvedemel
25 g.smør
80 g.reven peberrod
6 dl.væde fra kogning af brystet
 evt. 1-2 spsk. eddike
 evt. salt
 peber
 
800 g.kartofler
 


Opskrift:

Sæt oksebrystet over i rigeligt vand. Koges op og skummes. Tilsæt så grønsager i grove tern og salt, kog kødet mørt 2-2½ time.

Kartoflerne koges møre.

Brystet tages op og bouillonen sigtes, grønsagerne kasseres.

Smelt smørret og rør melet i, tilsæt bouillon under omrøring lidt efter lidt. Smag til med eddike, salt, peber og peberrod.

Tips:

Overskydende bouillon kan gemmes og servers med nye suppeurter i små tern og kød- og melboller som suppe.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (18 stemmer)

Opskriften er vist 87218 gange,
og udskrevet 2867 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Beth  -  2010-01-22 17:23:57
God opskrift. Kødet får god smag og saucen er dejlig.


Per  -  2008-09-20 19:40:49
Andre grønsager en de nævnte kan bruges.