Engelskbøf

Engelskbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.velhængt oksemørbrad filet eller inderlår
 salt
 peber
3 skivede løg
75 g.smør
 
Opskrift:
Skær kødet i et par cm tykke skiver.

Steg først løgene gyldne i ½ af smørret. Tag dem af panden.

Steg så bøfferne 2-3 min på hver side, alt efter hvor røde de ønskes. Drys salt og peber på. Fordel løgene over bøfferne ved serveringen.

Kog evt. panden af med lidt suppe eller bouillon og fløde og servér denne skysauce til, sammen med kogte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (24 stemmer)

Opskriften er vist 19378 gange,
og udskrevet 313 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Slagteren  -  2013-08-19 09:27:54
Kæmpe forskel på inderlår el. oksemørbrad. Inderlår vil ikke anbefales i den her situation. Brug Oksefilet afpudset, mørbrad eller til nøds tyksteg.