Lammesmåkød med tomater

Lammesmåkød med tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
600 g.lammekølle uden ben
500 g.flåede modne tomater
1 hakket løg
3 fedhakket hvidløg
1 bdt.frisk basilikum (findelt)
4 spsk.solsikkeolie
 salt
 peber
 lidt sukker
 dl.fløde
 
Opskrift:
Sener og fedt fjernes fra kødet. Det skæres på tværs af fibrene i 2 cm tykke skive og derefter i strimler.Tomaterne skæres i tern.

Olien ophedes i en pande og kødet steges i passende portioner i ½ minut. Det stegte kød lægges i en si, placeret over en skål, så kødsaften opsamles. På den måde eftersteger kødet ikke, men forbliver saftigt og mørt.

Dæmp varmen og lad løg og hvidløg steg til de er glasagtige. Tomatterningerne tilsættes og der hele tiden, og tomatstykkerne må kun lige varmes igennem. Der krydres med salt, peber og sukker.

Kød og kødsaft hældes på panden igen. Der røres hele tiden, og kødstykkerne må også kun lige varmes igennem,. De findelte basilkumkviste blandes i og retten serveres straks.

Servér med ris og brød til.


karakterer:
Opskriften er vist 8980 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Hans  -  2014-11-26 22:34:47
Hvornår skal man bruge fløden????

Søren  -  2014-11-22 17:17:57
Drikker man så fløden til eller hvad?