Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















And à la Funen Breeding

And à la Funen Breeding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Ænder - And hel

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
1 frilands and
2 æbler
1 posesvesker uden sten
10 dl.vand
 salt
 peber
 


Opskrift:

Rens anden og gnid den med salt og peber. Fyld den med æblestykker og svesker der har ligget i vand i nogle timer. Luk hullet med kødnåle. Læg anden med brystet nedad på en bradepande med rist og hæld vandet i bradepanden.

Steg 4 timer i ovn ved 130 gr. Anden vendes og steges yderligere 1½-2 timer. Så er skindet sprødt og lækkert, anden er saftig, mør og meget velsmagende. Giv evt. lidt hård varme eller grill de sidste par minutter.

Serveres med hvide og brune kartofler, waldorfsalat, franske kartofler og en god andesovs.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17617 gange,
og udskrevet 139 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Poul Mortensen  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er en supergod fynsk opskrift, som jeg har haft kendskab til i mindst 35 år.