Lammemørbrad

Lammemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Lammemørbrad, billede 4 Lammemørbrad, billede 1 Lammemørbrad, billede 2 Lammemørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.lammemørbrad
 salt
 peber
1 spsk.smør
 
 Kantareller:
200 g.kantareller
25 g.smør
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
 Pommes fondant:
4 bagekartofler
2 spsk.olie
 salt
 peber
 frisk timian
50 g.smør
1 dl.hønsebouillon
 
Opskrift:
Krydr de hele små mørbrader med salt og peber og brun dem i smørret. Steges ca. 6 min under hyppig vending. Hviler i 10 min.

Kantareller:
Kantarellerne børstes rene inden de steges i smørret på panden. Krydres med salt og peber, og hæld fløden over og lad den koge op.

Vi har serveres lammemørbraderne med Pommes fondant, og denne opskrift finder du lige her

Tips:

Lammemørbrader vejer omkring 100g stykket





karakterer:
Opskriften er vist 117039 gange,
og udskrevet 2510 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu