Lammemørbrad
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Krydr de hele små mørbrader med salt og peber og brun dem i smørret. Steges ca. 6 min under hyppig vending. Hviler i alufolie i 10 min.
De hele skalotteløg steges sagte i smørret i de 10 min. kødet hviler. Svits løg i smørret og rib timian heri. Tilsæt bouillon og vin og lad det koge kraftigt så lidt af det fordamper. Pisk smørret i. |
|
Opskriften er vist 116006 gange,
og udskrevet 2504 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Michael - 2012-02-25 17:29:37 Først ville jeg sige opskeiften er helt OK. Angående tilbehør må man da godt tænke eller selv improvisere men en rodfrugts blanding fra findus er helt ok der til HEJ. Gert - 2011-04-23 17:47:10 Stuvede grønsager og ruccola vil da være at ødelægge det fantastiske kød med grim smag :-( Næh du hasselbagte kartofler og en timian creme fraiche sauce til Helle M - 2010-07-18 20:06:45 Meget god. Små nye kartofler til er fint Anni Wacht - 2009-06-20 13:31:06 Klassisk tilbehør er rosmarinkartofler og evt. bønner med bacon. Karen Leth - 2007-08-02 20:42:32 Smager dejligt m.rucula til Per Sørensen - 2007-02-08 19:24:32 Stuvede grøntsager smager dejligt. anonym - 2005-01-01 01:01:01 der mangler noget med tilbehør til retten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne