Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødspættefileter i Beignetdej

Rødspættefileter i Beignetdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
8 kvarte rødspættefileter
 salt
2 lime frugter
 
 Beignetdej:
2 æg
1.5 dl.mælk
 salt
100 g.hvedemel
 
 olie til friturestegning
 
 Kold kartoffelsalat:
600 g.kolde kartofler
100 g.mayonnaise
1.5 dl.syrnet fløde
 lidtlimesaft
 salt
1 bdt.dild
 


Opskrift:

Drys fileterne let med salt og lad dem trække, mens dejen laves. Pisk æg, mælk og salt sammen og pisk melet i, dejen skal være som en tyk pandekagedej. Dup rødspættefileterne af med en køkkenrulle dyp dem i dejen og kog dem gyldne og sprøde i olie, der er så varm at det syder omkring en tændstik ende. Læk dem på et stykke køkkenrulle Rør mayonnaisen sammen med fløden. Snit dilden og bland den i sammen med limesaft og salt. Vend kartoflerne forsigtigt i og lad den helst trække 1 times tid. Smag til inden serveringen.

Server de nystegte fileter pyntet med limebåde og giv kartoffelsalaten til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7339 gange,
og udskrevet 125 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu