Rødspættefileter i Beignetdej

Rødspættefileter i Beignetdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 kvarte rødspættefileter
 salt
2 lime frugter
 
 Beignetdej:
2 æg
1.5 dl.mælk
 salt
100 g.hvedemel
 
 olie til friturestegning
 
 Kold kartoffelsalat:
600 g.kolde kartofler
100 g.mayonnaise
1.5 dl.Cremefraiche
 lidtlimesaft
 salt
1 bdt.dild
 
Opskrift:
Drys fileterne let med salt og lad dem trække, mens dejen laves. Pisk æg, mælk og salt sammen og pisk melet i, dejen skal være som en tyk pandekagedej. Dup rødspættefileterne af med en køkkenrulle dyp dem i dejen og kog dem gyldne og sprøde i olie, der er så varm at det syder omkring en tændstik ende. Læk dem på et stykke køkkenrulle Rør mayonnaisen sammen med fløden. Snit dilden og bland den i sammen med limesaft og salt. Vend kartoflerne forsigtigt i og lad den helst trække 1 times tid. Smag til inden serveringen.

Server de nystegte fileter pyntet med limebåde og giv kartoffelsalaten til.





karakterer:
Opskriften er vist 8749 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu