Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vagtler i flødesauce

Vagtler i flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Vagtel - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 vagtler
 salt
 peber
4-5 spsk.smør
250 g.stenfri grønne vindruer
0.5 dl.grappa cognac eller armagnac
1 dl.vildtfond eller hønsebouillon
2.5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Rens og skyl vagtlerne og drys dem indvendigt med salt og peber. Kom halve druer i dem sammen med lidt smørklatter. Luk for åbningen. Brun dem i resten af smørret i en stegegryde. Dæmp varmen og hæld spiritus ved. Lad det koge lidt og tilsæt så bouillon og fløde. Krydr med salt og peber. Lad fuglene mørne i 10-15 minutter. Vend dem jævnligt.

Tag fuglene op og anret på et varmt fad eller på tallerken. Kom resten af druerne i (helst i halve). Kog kort og smag flødesaucen til.

Hæld lidt af saucen over fuglene og server resten til. Her passer små kogte kartofler og spæde grønsager til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (10 stemmer)

Opskriften er vist 18273 gange,
og udskrevet 876 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tove  -  0000-00-00 00:00:00
en god opskrift, fuglene skal bare have lidt længere tid, end angivet i opskriften.