Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vagtler med druer

Vagtler med druer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Vagtel - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 vagtler evt. frosne
40 g.smør/margarine
 salt
 peber
0.5 tsk.tørret enebær
2 dl.tør hvidvin
250 g.ustenede grønne druer
10 smuttede mandler
0.5 tsk.reven citronskal
 
 Tilbehør:
 Selleri-kartoffelmos og salat á la Waldorf
 


Opskrift:

Se vagtlerne efter evt. efterrenses. Skær vingespidser af. Gnid dem med krydderier. Tænd ovnen. Indstil den på 250 grader. Brun dem i stegegryde, på alle sider. Læg dem i et ovnfast fad med brystet opad.

Kog gryden af med hvidvin, lad det indkoge lidt og hæld det over vagtlerne. Dæk fadet med folie. Sæt det på ovnristen midt i ovnen ved 250 grader i 10 minutter.

Bland druer, mandelsnitter og reven citronskal i skyen. Dæk folie over igen. sluk ovnen. Lad vagtlerne trække 10-15 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (19 stemmer)

Opskriften er vist 14849 gange,
og udskrevet 499 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu