Vagtler med druer

Vagtler med druer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
8 vagtler evt. frosne
40 g.smør/margarine
 salt
 peber
0.5 tsk.tørret enebær
2 dl.tør hvidvin
250 g.ustenede grønne druer
10 smuttede mandler
0.5 tsk.reven citronskal
 
 Tilbehør:
 Selleri-kartoffelmos og salat á la Waldorf
 
Opskrift:
Se vagtlerne efter evt. efterrenses. Skær vingespidser af. Gnid dem med krydderier. Tænd ovnen. Indstil den på 250 grader. Brun dem i stegegryde, på alle sider. Læg dem i et ovnfast fad med brystet opad.

Kog gryden af med hvidvin, lad det indkoge lidt og hæld det over vagtlerne. Dæk fadet med folie. Sæt det på ovnristen midt i ovnen ved 250 grader i 10 minutter.

Bland druer, mandelsnitter og reven citronskal i skyen. Dæk folie over igen. sluk ovnen. Lad vagtlerne trække 10-15 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 16772 gange,
og udskrevet 548 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu