Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farseret Vagtel med svampefars - pom røsti og ristede Østershatte

Farseret Vagtel med svampefars - pom røsti og ristede Østershatte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Vagtel - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 vagtel
 
 Kyllingfars:
 svampe
1000 g.kød
10 dl.piskefløde
4 æg
 salt
 peber
 
 kartofler
 olie
 
 Sauce:
 hønsefond
 østershatte
 salt
 peber
 evt.jævning
 


Opskrift:

Vagtel udbenes - man kan købe vagtler hvor skroget er taget fra.

Ellers fjernes det øverste lårben, rids ned langs benet på begge sider, skub kødet tilbage og skær lårben af ved leddet.

Der bruges nogle forskellige svampe, som steges af på en pande. Væden hældes fra inden svampene bliver blandet med farsen.

De udbenede vagtler lægges 2 og 2 på smurt stanniol, lægges så benpiber vender hver sin vej > - < oven på vagtlerne lægges farsen og det hele rulles sammen i stanniolen til en pølse og strammes til.

Rullerne bages i ovn på 180 grader C i 16 minutter - tages ud og skal ligge og trække. Evt. brunes af i ovn under grill.

Kartofler rives og steges i olie og presses op i en ring.

Saucen:
hønsefond koges ned - Østershatte steges (ikke koges)- sauce kommes på salt og peber - evt. jævnes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18376 gange,
og udskrevet 198 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu