Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vagtel i kantarelsky med porrefrit

Vagtel i kantarelsky med porrefrit, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Vagtel - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 vagtler
300 g.friske kantereller
1 stor porre
5 dl.olie
12 gule cherrytomater
5 cl.cognac
5 dl.vand
50 g.smør
 salt
 peber
 


Opskrift:

Vagtlerne udbenes ( ikke lårbenet ), brunes ved meget kraftig varme, krydres med S+P. Benene brunes i en gryde, krydres og vandet tilsættes, lad det simre i ca. ½ time. Fonden bruges til skyen. Kantarellerne halveres og deles i 100 g og 200 g. Porren skæres i julienne, og friteres i hed olie til de er gylden brune, lægges på fedtsugende papir og saltes. Kantarellerne ( 100 g ) brunes, tilsæt cognac og derefter fonden, nedkoges til det halve, smages til, sigtes og monteres med koldt smør lige før servering. Steg vagtlerne i varm ovn ( 200 gr. ) i ca. 4-5 min. Tomaterne halveres.

Anretning:
Fordel kantarellerne i midten af en dyb tallerken, hæld skyen over, læg vagtlen på kantarellerne og pynt med cherrytomaterne og porrefritten. Server lidt lun flûtes a part.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8408 gange,
og udskrevet 148 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu