Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vagtel med gåselever

Vagtel med gåselever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Vagtel - Vagtler

Ukendt oprindelseslandKilde : Salling

Indsendt :





Ingredienser:
4 Vagtler
250 g.smør
 evt.5 dl piskefløde og maizena
 portvin armagnac sherry eller calvados
 


Opskrift:

Vagtlerne steges langsomt i smør, i kasserolle eller lignende. Steges efter brystet, der skal være rosa. Når de er færdigstegt tages lårene og ryggen af. Dette kommes tilbage i kasserollen, hvor det simrer stille og roligt i ca. 10 min. Nu kan der enten tilsættes piskefløde eller vand. Ved piskefløde jævner det sig selv. Hvis vand tilsættes, skal der jævnes med maizenamel. Nu kan der tilsættes portvin, armagnac, sherry eller calvados.

Tilbehør En cruton af valnøddebrød ristes i smør. Derpå lægges en skive gåselever, og det rosastegte vagtelbryst. Brystbenet skal være på.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7805 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu