Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegte vagtler med kalvebacon

Stegte vagtler med kalvebacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Vagtel - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4-6 franske vagtler
4-6 skiverkalvebacon
20 g.smør
1.5 dl.bouillon
1.5 dl.hvidvin
 lidtsauce jævner
 
 Tilbehør:
 Røgede macadamia nødder
0.5 savojkål
10-20 marinerede hvidløg
10-20 sorte oliven
 


Opskrift:

Rens vagtlerne og ombind dem med kalvebacon. Brun vagtlerne i en gryde i smørret. tilsæt bouillon og hvidvin til retten og lad vagtlerne mørne heri 15-20 min. eller til de er møre.

Tag vagtlerne op og jævn saucen let med sauce jævner og varm de fintsnittede savojkål, hvidløg og oliven 5 min. i saucen.

Server med lune flute eller bagte kartofler







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9261 gange,
og udskrevet 181 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu