Stegte vagtler med kalvebacon

Stegte vagtler med kalvebacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-6 franske vagtler
4-6 skiverkalvebacon
20 g.smør
1.5 dl.bouillon
1.5 dl.hvidvin
 lidtsauce jævner
 
 Tilbehør:
 Røgede macadamia nødder
0.5 Savoykål
10-20 marinerede hvidløg
10-20 sorte oliven
 
Opskrift:
Rens vagtlerne og ombind dem med kalvebacon. Brun vagtlerne i en gryde i smørret. tilsæt bouillon og hvidvin til retten og lad vagtlerne mørne heri 15-20 min. eller til de er møre.

Tag vagtlerne op og jævn saucen let med sauce jævner og varm de fintsnittede savojkål, hvidløg og oliven 5 min. i saucen.

Server med lune flute eller bagte kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 11268 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu