Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Persillefarseret vagtel i sprød kartoffel pakke med skalotteløgs glace og babygrønsager

Persillefarseret vagtel i sprød kartoffel pakke med skalotteløgs glace og babygrønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Vagtel - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 vagtler
 
2 kyllingebryster
 salt
1 æggehvide
0.5 dl.piskefløde
1 bdt.persille
 
4 stk.fedtnet
4-5 kartofler
 
 babygrønsager
 


Opskrift:

Udben vagtelen, parter den og fjern skindet.

Lav en soufflefars:
kør et kyllingebryst ”sejt” m. salt, tilsæt 1 æggehvide og ½ dl fløde og en håndfuld fint hakket persille.

Bred et stykke fedtnet (15cmx15cm) ud og dæk med tyndskårne kartoffelstykker og krydr med S+P. Placer en lille portion fars efterfulgt af brystet derpå fars og låret afslut med fars, fold nettet om fuglen. Brun af. Steg i 175 grader i ca. 10 min.

Babygrønsagerne ordnes og smørsauteres







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8391 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu