Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Persillefarseret vagtel i sprød kartoffel pakke med skalotteløgs glace

Persillefarseret vagtel i sprød kartoffel pakke med skalotteløgs glace, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtel - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 vagtler
 
2 kyllingebryster
 salt
1 æggehvide
0.5 dl.piskefløde
1 bdt.persille
 
4 stk.fedtnet
4-5 kartofler
 
 babygrønsager
 
Opskrift:
Udben vagtelen, parter den og fjern skindet.

Lav en soufflefars:
kør et kyllingebryst ”sejt” m. salt, tilsæt 1 æggehvide og ½ dl fløde og en håndfuld fint hakket persille.

Bred et stykke fedtnet (15cmx15cm) ud og dæk med tyndskårne kartoffelstykker og krydr med S+P. Placer en lille portion fars efterfulgt af brystet derpå fars og låret afslut med fars, fold nettet om fuglen. Brun af. Steg i 175 grader i ca. 10 min.

Babygrønsagerne ordnes og smørsauteres


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9002 gange,
og udskrevet 124 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu