Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagte vagtler i mutzu

Indbagte vagtler i mutzu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Vagtel - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 helst friske vagtler
4 mutzuæbler
25 g.smør
 salt
 kværnet peber
50 g.rosiner
50 g.mandler eller pinjekerner
2 dl.hønsebouillon
1.5 dl.tør hvidvin
 evt.lidt calvados
25 g.koldt smør
 lidtbredbladet persille
 
 Tilbehør:
 råstegte kartoffelskiver
 


Opskrift:

Rens vagtlerne og tør dem godt med køkkenrulle. Brun dem på alle sider i smør, og krydr med salt og peber. Flamber dem evt. med calvados. Lad dem køle lidt af og klip så rygraden ud.

Fjern stilk og blomst fra æblerne og skær 1/3 af. Udhul resten, og sæt dem i et smurt, ovnfast fad. Klem vagtlerne sammen, og stik dem ned i æblerne. Skær ”æblelåget” i terninger og kom dem i fadet sammen med rosiner og hakkede mandler eller hele pinjekerner.

Hæld bouillon og vin ved og stænk vagtlerne med calvados. Læg en lille smørklat på hver. Steg vagtlerne i en 225 grader varm ovn i 30-40 minutter alt efter æblernes størrelse. Mærk i låret på vagtlerne om kødsaften er klar – så har de nok.

Tag fadet ud og hæld skyen over i en gryde. Kog den op og smag til. Pisk det kolde smør i.

Servér saucen omkring æblerne og drys med lidt hakket persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6376 gange,
og udskrevet 102 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu