Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vagtler med cognac

Vagtler med cognac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Vagtel - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 vagtler
 salt
 peber
4 vinblade
4 meget tynde skiver fersk spæk
75 g.smør
0.75-1 dl.cognac
0.75 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Tør vagtlerne af og drys salt og peber ind i dem. Bind et vinblad og en meget tynd skive spæk om hver fugl. Brun smørret og steg vagtlerne i det uden tilsætning af væsken. Vend dem ofte. Fjern spæk og vinblade efter 5-6 minutters forløb og steg vagtlerne videre i 6-7 min. Kom cognac og fløde i skyen og hæld den over vagtlerne ved serveringen. Spis dem med franske kartofler, flûte og grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9696 gange,
og udskrevet 139 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu