Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rosmarin-marineret svinemørbrad

Rosmarin-marineret svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : tove

Indsendt :


Rosmarin-marineret svinemørbrad, billede 4 Rosmarin-marineret svinemørbrad, billede 1 Rosmarin-marineret svinemørbrad, billede 2 Rosmarin-marineret svinemørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinemørbrad, afpudset
   
  Marinade:
1.5 tsk. Rosmarin, tørret
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1.5 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Basilikum, tørret
   
  Sauce:
2 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Bland ingredienserne til marinaden som efterfølgende gnides ind i kødet. Lad det marinere tildækket i et fad i køleskabet i mindst 3-4 timer.

Tag så kødet op, men gem den marinade der måtte være tilbage til senere. Brun kødet ved god varme på en slip let pande og læg den i en lille bradepande. Hæld evt. overskydende marinade ved sammen med 1 dl vand og sæt det i en kold ovn.

Tænd ovnen på 160 og steg kødet i ca. 35 min. Lad kødet hvile i stanniol i 15 min.

Sauce:
Kog stegesky og bouillon op, jævn med majsstivelse udrørt i vand, tilsæt evt. kulør og smag til med salt og peber.

Server med ris (evt. blandet med vilde ris) kogte grønsager f.eks. gulerødder og broccoli.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (21 stemmer)

Opskriften er vist 85395 gange,
og udskrevet 1788 gange.


Energi:
KJ total 3153 (750 kcal)
KJ pr. Pers. 788 (187 kcal)
Vægt ialt 743 gram
Vægt pr. Pers. 185 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 424 KJ (101 kcal)
Protein 14.5 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 0.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per Reng  -  2017-11-24 20:37:39
Alt for lang ovntid. Brug et ovntermometer for at undgå at kødet bliver tørt.


Kirsten Ørgaard  -  2015-11-08 16:08:12
Super god marinade, der giver kødet et smagsmæssigt pift.


Ann Catrin  -  2013-03-19 10:54:57
Super! Nem at lave og smager fantastisk godt. Allerede en af favoritterne.


John Thomsen  -  2009-03-21 07:47:17
Er også god på en grill


Britta  -  2008-12-22 17:46:41
Super god smag - marinaden er bare god. Pas dog på når du laver sovsen - den kan være salt nok uden at tilsætte ekstra.


Karin  -  2008-10-16 10:35:01
Lod den marinere i et lille døgn - super.


Jesper  -  0000-00-00 00:00:00
Super marinade. Brugte frisk rosmarin og basilikum.


Jesper  -  0000-00-00 00:00:00
Super marinade. Brugte frisk rosmarin og basilikum.