Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Rosmarin-marineret svinemørbrad

Rosmarin-marineret svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : tove

Indsendt :


Rosmarin-marineret svinemørbrad, billede 4 Rosmarin-marineret svinemørbrad, billede 1 Rosmarin-marineret svinemørbrad, billede 2 Rosmarin-marineret svinemørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinemørbrad, afpudset
   
  Marinade:
1.5 tsk. Rosmarin, tørret
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1.5 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Basilikum, tørret
   
  Sauce:
2 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Bland ingredienserne til marinaden som efterfølgende gnides ind i kødet. Lad det marinere tildækket i et fad i køleskabet i mindst 3-4 timer.

Tag så kødet op, men gem den marinade der måtte være tilbage til senere. Brun kødet ved god varme på en slip let pande og læg den i en lille bradepande. Hæld evt. overskydende marinade ved sammen med 1 dl vand og sæt det i en kold ovn.

Tænd ovnen på 160 og steg kødet i ca. 35 min. Lad kødet hvile i stanniol i 15 min.

Sauce:
Kog stegesky og bouillon op, jævn med majsstivelse udrørt i vand, tilsæt evt. kulør og smag til med salt og peber.

Server med ris (evt. blandet med vilde ris) kogte grønsager f.eks. gulerødder og broccoli.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (21 stemmer)

Opskriften er vist 87923 gange,
og udskrevet 1823 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per Reng  -  2017-11-24 20:37:39
Alt for lang ovntid. Brug et ovntermometer for at undgå at kødet bliver tørt.


Kirsten Ørgaard  -  2015-11-08 16:08:12
Super god marinade, der giver kødet et smagsmæssigt pift.


Ann Catrin  -  2013-03-19 10:54:57
Super! Nem at lave og smager fantastisk godt. Allerede en af favoritterne.


John Thomsen  -  2009-03-21 07:47:17
Er også god på en grill


Britta  -  2008-12-22 17:46:41
Super god smag - marinaden er bare god. Pas dog på når du laver sovsen - den kan være salt nok uden at tilsætte ekstra.


Karin  -  2008-10-16 10:35:01
Lod den marinere i et lille døgn - super.


Jesper  -  0000-00-00 00:00:00
Super marinade. Brugte frisk rosmarin og basilikum.


Jesper  -  0000-00-00 00:00:00
Super marinade. Brugte frisk rosmarin og basilikum.