Læg kyllingebryststegen i et
ovnfast fad og læg nogle citron-strimler ind under skindet.
Dryp med olie og krydr med salt og peber.
Skær rødbeder, selleri og kartofler i tynde skiver og dup dem tørre.
Bland rodfrugterne med reven ost og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld bouillon og fløde over, krydr med salt og peber og sæt fadet i ovnen sammen med kyllingen i 45 minutter ved 200°C.
Skær først rødbederne i skiver, og skær så skiverne i tynde stave.
Vend rødbedestavene i citronsaft og krydr med salt og peber.
Bland rødbedestavene med
lucernespirer og salat lige inden servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11821 gange, og udskrevet 274 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider