Kyllingebryststeg med rød rodfrugtegratin og rød spirende salat

Kyllingebryststeg med rød rodfrugtegratin og rød spirende salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 Kyllingebryststeg ca. 600 g
 citronstrimler af økologisk citron
 italiensk krydderolie
 salt
 peber
 
 Rød rodfrugtegratin
300 g.skrællede rødbeder
0.5 skrællet knoldselleri
2 skrællede bagekartofler
100 g.revet minimum ost
1.5 dl.hønsebouillon
1.5 dl.Kaffefløde 9%
 salt
 peber
 
 Salat:
200 g.skrællede rødbeder
 citronsaft
 salt
 peber
1 bk.lucernespirer
1 håndfuld plukkede salatblade
 
 Tilbehør:
 Brød
 
Opskrift:
Læg kyllingebryststegen i et ovnfast fad og læg nogle citron-strimler ind under skindet. Dryp med olie og krydr med salt og peber. Skær rødbeder, selleri og kartofler i tynde skiver og dup dem tørre. Bland rodfrugterne med reven ost og læg dem i et ovnfast fad. Hæld bouillon og fløde over, krydr med salt og peber og sæt fadet i ovnen sammen med kyllingen i 45 minutter ved 200°C. Skær først rødbederne i skiver, og skær så skiverne i tynde stave. Vend rødbedestavene i citronsaft og krydr med salt og peber. Bland rødbedestavene med lucernespirer og salat lige inden servering.


karakterer:
Opskriften er vist 12149 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu