Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kyllingeoverlår på urtebund

Kyllingeoverlår på urtebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingeoverlår på urtebund, billede 4 Kyllingeoverlår på urtebund, billede 1 Kyllingeoverlår på urtebund, billede 2 Kyllingeoverlår på urtebund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca 800gram skrællet vægt
300 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Rosenkål renset vægt
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
1 tsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Selleri og gulerødder skrælles og skæres i tynde 5 cm lange stænger. Rosenkålene skæres i skiver. Grøntsagerne lægges i en bradepande. Vandet hældes over.

Kyllingestykkerne lægges over. Drysses med provencekrydderi, salt og peber.

Stilles i ovnen ca. 45 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Tilbehør:
De store kartofler skrælles og halveres og krydres så med salt og peber. Sættes i ovnen sammen med kyllingen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (11 stemmer)

Opskriften er vist 90893 gange,
og udskrevet 4879 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anna  -  2009-08-05 19:24:10
Det smager også fantastisk at lægge kartoflerne i fadet med kyllingestykkerne eller i et fad under så fedtet/smagen fra kyllingen drypper ned på kartoflerne;)