Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingeoverlår på urtebund

Kyllingeoverlår på urtebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingeoverlår på urtebund, billede 4 Kyllingeoverlår på urtebund, billede 1 Kyllingeoverlår på urtebund, billede 2 Kyllingeoverlår på urtebund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
300 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Rosenkål renset vægt
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
1 tsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Selleri og gulerødder skrælles og skæres i tynde 5 cm lange stænger. Rosenkålene skæres i skiver. Grøntsagerne lægges i en bradepande. Vandet hældes over.

Kyllingestykkerne lægges over. Drysses med provencekrydderi, salt og peber.

Stilles i ovnen ca. 45 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Tilbehør:
De store kartofler skrælles og halveres og krydres så med salt og peber. Sættes i ovnen sammen med kyllingen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (11 stemmer)

Opskriften er vist 91837 gange,
og udskrevet 5216 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9856 (2346 kcal)
KJ pr. Pers. 2464 (586 kcal)
Vægt ialt 3204 gram
Vægt pr. Pers. 801 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 307 KJ (73 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 8.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anna  -  2009-08-05 19:24:10
Det smager også fantastisk at lægge kartoflerne i fadet med kyllingestykkerne eller i et fad under så fedtet/smagen fra kyllingen drypper ned på kartoflerne;)